Ik heb voor jullie weer een keer een shampoo review. Deze shampoo mocht ik namelijk testen voor Het testpanel, omdat ik daar aangemeld ben en ik op die manier soms de mogelijkheid heb om mij aan te melden voor testpanels. Meestal is dat voor Andrélon merk ik en dit is daarbij ook pas de 2e keer dat ik iets kan testen voor hen. Jammer, maar ik ben er wel blij mee als ik wat kan testen, want dit deel ik dan ook graag op Blogging MiKa, maar dan ook gelijk uitgebreider.

Dus kijk je mee naar mijn review over de Andrélon Deluxe ❤ Curl & Shine shampoo?

Andrélon Deluxe ❤ Curl & Shine

Dit is de verpakking van de Andrélon Deluxe ❤ Curl & Shine shampoo en ik moet zeggen: dit ziet er heel goed uit. Mooie kleuren, ombre effect. Ik vind het leuk.

De verpakking is overigens zo verkreukt, omdat ik hem heb gebruikt. En dus ook heel uitgebreid getest. Toch heb ik geprobeerd er wat van te maken, maar helemaal mooi is het niet meer.

Op de verpakking zie je onder andere de naam. Andrélon Deluxe ❤ Curl & Shine. Eronder zie je staan:

Zorgt voor veerkrachtige en stralende krullen zonder pluis.

En helemaal onderaan:
met Buriti-olie
Shampoo

Prima. Basic, maar niet heel boeiend ook. De kleuren maken de verpakking.
Dit is (zoals je allang hebt gezien) dat het een tube is.  Ik vind dit prima en je kan hem daardoor best goed leeg krijgen normaal gesproken, dat is wat ik dacht. Maar ik had het fout. Ik heb toch het gevoel dat er nog een behoorlijke hoeveelheid in zit, terwijl ik alle moeite heb gedaan om zoveel mogelijk eruit te krijgen. Gewoon om te kijken hoe moeilijk of makkelijk dat zou gaan. Niet makkelijk dus om voor elkaar te krijgen, maar daar doe ik niet moeilijk over.

Hoe doet de shampoo zelf het?

Krijg je er werkelijk mooie veerkrachtige en stralende krullen van, zonder pluis?

Mijn antwoord daarop:
Ik ben het totaal niet eens met deze beschrijving van deze shampoo.

Ik heb zelf dun en fijn haar haar, wordt snel vet en soms heb je wel eens dat je van dat haar hebt dat dan ook nog snel zwaar aanvoelt en dan heel erg je krullen uitzakken… dat ben ik dus ook. Dit is hoe ik mijn haar omschrijf. En ja ik heb krullen voor wie mij kent.

Deze Andrélon Deluxe ❤ Curl & Shine shampoo maakt mijn krullen niet veerkrachtig, maar zwaar. Mijn haar voelt niet schoon met deze shampoo, ook niet na 2x wassen, maar juist vettig. Dit komt vast en zeker door de Buriti olie. Ik denk dat daar dus echt veel te veel van in zit, want mijn haar voelt niet zeker schoner en vettig zoals ik al zei. Daardoor worden mijn krullen dus heel zwaar en gaan ze heel erg uitzakken. Natuurlijke krullen heb ik het dus over en deze shampoo laat mijn krullen heel erg uitzakken en mijn haar word ook veel sneller vet door deze shampoo.

Andrélon Deluxe ❤ Curl & Shine

In deze verpakking zit 250 ml en op deze foto ziet je wel dat dit de achterkant is van de verpakking waar nog wat uitgebreidere informatie staat over de shampoo en de ingrediëntenlijst. Deze is best lang zoals je ziet.

Ik raad hem dus zeker niet aan voor meiden met krullend haar zoals ik dat heb. Ik denk dat deze shampoo echt perfect is voor meiden die van Buitenlandse afkomst. Zij hebben vaak wat droger haar en hebben vaak ook olie nodig voor het haar, om het mooi glanzend te krijgen. Maar daar hoor ik dus niet bij en daarom ben ik meer dan ontevreden over deze shampoo.

Des te blijer ben ik dat ik hem niet zelf heb hoeven betalen. Sorry. Dit vind ik dus echt heel erg jammer, maar vooral een gemiste kans. Zoveel meiden met mooie natuurlijke krullen, gewoon Hollandse meiden, maar deze shampoo is daar dus niet voor geschikt.

Dit wilde ik dus wel even met jullie delen, mijn ervaring met deze shampoo die helaas niet goed is.

Wel ben ik benieuwd naar jullie ervaring met deze shampoo. Ken jij deze shampoo? Laat je reactie maar achter, dan kan ik ook eens lezen wat anderen ervan vinden.

Liefs,
Michelle