Vandaag wil ik in vogelvlucht een product aan jullie laten zien. Niet omdat ik geen zin heb, niet omdat ik geen foto’s heb, maar gewoon omdat ik het product; Andrélon 1 minuut masker, gewoon even graag als tip wil meegeven en dit dus uiteindelijk gewoon een heel snelle review wordt.
Ik ging namelijk samen met mijn moeder naar de Etos, toen ik ook een nieuwe parfum kocht, mocht Mam grabbelen in een box na het krassen van een kaartje. Ik ging grabbelen en ik koos voor een tube met in gedachten “ofwel het is een zomermusthave op beauty gebied of het is iets voor het haar, misschien make-up” en het werd de Andrélon 1 minuut masker – Keratine Repair.

Daar was ik heel blij mee, want ik ga proberen vooral haarverzorging te gebruiken met castorolie en goede oliën die het haar dikker en gezonder (kunnen) maken. Mijn haar heeft dat gewoon nodig. Volume shampoo’s, conditioners en andere producten helpen niet. Daar ben ik klaar mee. Op naar de verzorging die ook echt goed is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het Andrélon 1 minuut masker – Keratine repair masker is namelijk echt een aanrader.
Ik kon met deze tube 2x doen met mijn lange haar. En in die 2x heb ik ervaren dat:
• Mijn haar werd er lekker zacht van.
• Klitten verdwenen als sneeuw voor de zon.
• De geur is ontzettend lekker van dit masker, maar niet overheersend.

Maar wel een nadeel: Je douche wordt er een beetje glad van, dus na gebruik even oppassen wat je doet, want echt, spoel de douche even na met de harde straal van de douchekop anders ga je er spijt van krijgen.
Ik wil geen tweets ontvangen “Nou en bedankt he Michelle, die aanrader van je {foto gebroken been}”. Dus wees gewaarschuwd.

Maar echt waar, deze is echt heel erg fijn hoor.
Een goed masker dus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Voor wie benieuwd is naar de ingrediënten…
Al vanaf de 3e rij zie je echt goed verzorgende, verzachtende ingrediënten. Diverse olie’s en dat verklaart natuurlijk ook wel de gladde douche, maar echt, dit vind je haar heel erg fijn.
Dit is dus verwennerij voor je haar.

Eerder had ik nooit ervaring met Andrélon maskers, maar deze is wel gelijk een goede binnenkomer zeg. Lekker!
Als ik een keer een masker nodig heb… ik weet wel wat ik koop.

Ken jij dit masker?
Wat vind je ervan?

Je kan Andrélon o.a. kopen bij Etos, Kruidvat. Prijs: €3,99 (Like whut, zo goedkoop) dus kopen! Inslaan. Hoppa.
Zeker met dit warme, uitdrogende weer: Wees lief voor je haar… een maskertje kan geen kwaad hoor. 1x in de week is zeker een pré.

Laat jouw mening achter in de reacties, ik ben wel benieuwd wat dit masker voor jouw haar doet.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief