Al een tijdje ben ik opzoek naar de perfecte kleur wenkbrauwpotlood. Telkens kan ik hem maar niet vinden. Op één enkele uitzondering (MAC Cosmetics eyebrow pencil FLING) heb ik haar nog nooit gevonden helaas. Daar baal ik ontzettend van, maar geef de moed zeker niet op. En ik gebruik nu al een hele tijd MAC Cosmetics oogschaduw Omega. Ook een erg mooie kleur. Deze breng ik nat aan, werkt prima. Daar ben ik ook best tevreden over. YAY! Maar ik zoek gestaag verder en dacht voor een weekje terug “Anastasia is zo’n bekend merk, dat moet goed zijn” en ging zoeken bij Douglas, die hadden hem. YES! Ik bestelde hem dus, en vandaag ga ik jullie laten zien hoe die eruit ziet.

De verpakking is heel mooi, basic, maar goed genoeg en duidelijk is wat erin zit, dat vind ik fijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANiks mis mee. Erg mooie verpakking. Met het mooie logo van Anastasia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk koos voor de kleur Ash Blonde, deze werd aangeraden aan blonde tot donkerblonde meiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet potlood is best lang, maar er zit ook een borsteltje aan, maar deze gebruik ik nooit en gebruik alleen de kant waarmee ik kan tekenen. Gewoon een dingetje van mij persoonlijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet puntje is wat bot, maar dat vind ik niet erg, hiermee kan je wat grotere oppervlakten inkleuren, maar toch op een precieze manier.

Ik moest hem uitproberen, logisch.
Toen ik hem ging testen in eerste instantie dacht ik wel even “Oei die werkt niet lekker zacht zoals MAC, maar het is echt een stevig puntje”. Het werkt niet zacht, je moet best wel je best doen zeg maar. Dat vind ik jammer. Ik had gehoopt op zoiets fijns als MAC Cosmetics wenkbrauwpotlood Fling. Dus dat was wel even balen. Maar de kleur vind ik verder wel weer mooi en komt akelig dichtbij Omega, degene die ik nu dus gebruik van MAC.

Ik zal het je laten zien.

Look met Brow WizLinks voor
De 2 rechter foto’s met dit potlood.

Ik vind hem heel mooi en heel vergelijkbaar qua kleur met Omga van MAC.

Kijk maar even ter vergelijking.

Look met Brow Wiz (2)Beide vind ik het heel erg mooi. De versie van MAC lijkt op de foto wat koeler en de versie van Anastasia wat warmer van kleur. Dat zie ik wel, maar qua kleurtoon vind ik ze beide heel mooi, maar gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar het potlood, gewoon omdat ik potlood fijner vind werken.

Oh ja, stel dat het jullie opvalt, ik heb op foto 3 mijn haar niet gedaan nog, op foto 1 heb ik mijn haar nog niet geknipt en op foto 2 wel. hahaha.

Maar we hadden het over het potlood en hij is goedgekeurd.

Anastasia Brow Wiz is te koop in 4 verschillende kleuren.

  • Ash Blond (mijn versie)
  • Medium Ash
  • Brunette
  • Caramel

Het potlood kost €27.95 en is dus te koop bij o.a. Douglas online store. Daar kocht ik hem ook.

En ik ben altijd nieuwsgierig naar de mening van mijn lezeres en lezeressen, dus vandaag mogen jullie ook weer laten weten wat jullie hiervan vinden! Opbouwende kritiek en tips zijn welkom (over de kleur, de vorm ben ik blij mee).

Fijne dag.

Liefs, Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief