Ik kwam er laatst achter dat ik wel de foto’s had gemaakt, maar de review niet. Hoe kan dat nou weer?! Ik heb over de foto’s voor mijn Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe die ik dus ga maken met de foto’s van Instagram. Hopelijk vinden jullie dat niet erg. Want ik wilde toch even laten zien hoe hij eruit ziet en wat ik ervan vind.

Kijk je mee?

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe

Dit is de verpakking die iedereen denk ik wel kent van welk product dan ook. Het is namelijk een verpakking die heel bekend staat bij zowel Anastasia als MAC.

Ik vind de verpakking erg mooi en vooral met het logo in de gouden letters vind ik echt heel mooi. Het heeft iets chique’s, maar toch is het ook modern met die strakke verpakking die er toch ook minimalistisch uit ziet. Ik kan het maar moeilijk uitleggen, maar Anastasia en MAC zijn erg goed in verpakkingen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe

Ik kocht dus de kleur Taupe zoals ik al zei. En de kleur staat ook duidelijk beschreven op de bovenkant van de verpakking. Heel fijn als je doosjes bewaart bijvoorbeeld. Je kan ze dan allemaal sorteren op kleurnaam.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe

Dit is het potje. Een mooi glazen potje met een glanzend zwarte dop met het gouden logo van Anastasia.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe

En dit is dan de onderkant van het potje. Dus bewaar je de potjes zonder doosje, kan je alsnog heel goed zien wat het is en welke kleur. Het is overigens een pré om je potjes met gel eyeliner of wenkbrauw pomade’s op deze manier te bewaren tegen uitdroging.
Wederom: mooie verpakking, lijkt op MAC. Ik vind het echt top!

Over het product

Daarover kan ik heel kort zijn: ik vind het super fijn om dit te gebruiken. Het is waterproof, smeert heel fijn uit en je kan het dekkender houden of juist plaatselijk aanbrengen als je al hele mooie wenkbrauwen hebt.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe raad ik zeker aan voor blonde dames die lak hebben aan de hele lijst aan regels en vooral wilt doen wat ze zelf mooi vind.
Ik vind namelijk bij mijzelf donkerdere wenkbrauwen mooier dan, laten we zeggen: MAC Ash Blonde waarbij je niet eens ziet dat je je wenkbrauwen hebt gedaan. Echt geen goed idee voor mij dus, maar wederom: doe wat jij mooi vind en als je hele lichte wenkbrauwen mooier vind dan donkere wenkbrauwen moet je gewoon doen wat jij het mooist vind.

Ik ga je laten zien hoe deze Taupe kleur van Anastasia eruit ziet bij donkerblond haar terwijl je hele lichte wenkbrauwen hebt en donkerbruine ogen.

Wat Instagram shots.

Hier droeg ik hem, toen ik dit oproepje plaatste op Instagram over mijn thuisstudies:

https://www.instagram.com/p/BLbUn_CggzB/?taken-by=bloggingmika

Maar ook bij deze look:

https://www.instagram.com/p/BLay4DmgEBj/?taken-by=bloggingmika

En op deze kleurrijke foto

https://www.instagram.com/p/BLLWC86gXPc/?taken-by=bloggingmika

En op deze foto:

https://www.instagram.com/p/BK22MdGAZH_/?taken-by=bloggingmika

En met mijn Selfie met deze Catrice velvet matt lip cream

https://www.instagram.com/p/BKGJ0xsAGHh/?taken-by=bloggingmika

Ja mensen, het is donker, maar ik vind het juist een hele mooie expressie geven aan deze vreselijke wenkbrauwen:

https://www.instagram.com/p/BLBJy39AK17/?taken-by=bloggingmika

Dus ja, persoonlijke mening: ik vind het mooi en ik denk dat iedereen zelf moet kijken naar wat je zelf mooi vind. Deze Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade ❤ Taupe is overigens op en ik ben 2 nieuwe exemplaren van 2 andere merken aan het proberen. Milani & MAC. Die zijn toch wel wat lichter dan Anastasia’s variant, maar ook echt erg mooi moet ik zeggen. Ik had al eerder een Milani wenkbrauwproduct en daar was ik ook al heel erg blij mee. Dus het is ook geen verrassing dat ik hier ook weer blij mee ben. Over mijn MAC Fluidline brow gelcreme in Ash Blonde kan ik kort zijn: hele fijne oogschaduwbasis om te gebruiken onder een hele basic – hoeft niet op te vallen ooglook- met een lichtbruine kleur in de arcadeboog en een mooie glanzende lichte oogschaduw op het bewegende ooglid.

Even wat praktische informatie

Anastasia Beverly Hills koop je bij Douglas in de webshop
De prijs is €29,95
Er zit 4 gram inhoud in.

Heb jij een Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade in je make-up stash? Laat weten wat jij van dit product vind.

Liefs,
Michelle