Als ik ergens blij van wordt, en dat weten jullie inmiddels wel, dan is dat wel van goede en mooie make-up. En eerlijk? Zonder make-up voel ik mij niet mezelf. Dit zal lang niet voor iedereen hetzelfde zijn, en iedereen is mooi op zijn/ haar eigen manier, maar ik voel mij het allerbest als ik gewoon lekker full face ben opgemaakt. Dit doe ik elke dag, behalve op zondag; dan heb ik meestal niks te doen en dan zit ik lekker in mijn loungebroek en basic shirt met mijn sloffen aan te haken en televisie te kijken en op instagram te scrollen. Heerlijk.
Maar laten we niet afdwalen, want jullie komen hier om te kijken naar mijn review over de Anastasia Beverly Hills – Blush trio, Bronzer & Liquid Lipsticks dus dat ga ik jullie geven.

Ik kocht met Black Friday namelijk deze items, heb ze inmiddels lekker gebruikt en kan jullie precies vertellen wat ik ervan vind.

Dit dus!
4 producten van Anastasia Beverly Hills1

Je betaalt er namelijk flink wat voor, dus zijn ze het ook echt waard? Dat wil je weten, anders las je deze review niet.

Allereerst de Bronzer & het Blush trio

De verpakking

Wat is de verpakking mooi zeg. Het zijn zwart glimmende doosjes, die je zo’n beetje als spiegel kunt gebruiken. Echt schitterend. Het lettertype is ook zo mooi en de totale uitstraling is luxe. Precies wat je wilt en verwacht van dit merk, en sowieso elk duur merk. Want ik moet je zeggen, Anastasia is toch wel high end voor mij en zeker als je meerdere producten wilt kopen, moet je daarvoor toch echt even diep voor in je portemonnee.

De verpakking maakt het het geld sowieso al waard toch?!

Ik koos voor de Bronzer in kleur “Tawny”
En voor het blush trio leek mij de combinatie “Peachy Love” wel erg mooi, alleen al de naam, maar ik heb het even gecheckt op Google en naar swatches gekeken; zag er goed uit.

Dit is Tawny

En dit is het blush trio – Peachy Love –

De Bronzer – Tawny

Het is een hele grote bronzer! Hier kun je echt wel even mee doen hoor.
En dan even een van de belangrijkste dingen: De pigmentatie! Die is echt in 1 woord Fantastisch.
Blenden? No problem! Echt waar, ik ben verliefd op deze bronzer.
Dus geen nadelen? Ja, dat is het vervelende, je moet even wennen aan de kleur. Hij lijkt namelijk best wel een beetje oranje. Maar als je er een mooie assige cream contour eronder gebruikt… perfect.

Blush Trio – Peachy Love

De pigmentatie is werkelijk fantastisch, net als bij de bronzer.
De kleuren zijn wel heel intens, dus blenden is daardoor wat lastiger. Jammer.
Maar wat mij heel erg dwars zit is dat de kleuren niet peachy zijn, maar bijna oranje. Daardoor vind ik hem op mijn huid echt niet mooi en sorry, maar dit is echt niet mijn persoonlijke smaak wat betreft blush. Ik heb hem een keer of 5 gebruikt denk ik, maar nu ligt ze er maar te liggen en pak ik het toch minder snel.

Liquid Lipsticks

Deze zijn echt heel erg mooi.
Ik koos de kleuren Dolce & Crush!

De applicator werken echt heel erg fijn. Daar heb ik geen foto van, maar Google heeft dat wel.
De pigmentatie is wederom echt fantastisch. (Dat woord verveelt je waarschijnlijk nu wel zo’n beetje, maar het is echt de waarheid.)
En qua houdbaarheid op je lippen: Prima! Een paar glazen drinken overleeft hij wel, maar ga je daarna eten dan slijt het er vrij snel af. Een beetje vergelijkbaar met Bourjois’ lipsticks, de Velvet liquid lipsticks! Althans, zo ervaar ik het persoonlijk, dit kan ook per persoon verschillend zijn. En dat ligt ook een beetje aan de droogheid of vettigheid van je lippen en hoeveel jij eet/ drinkt, en of je veel met je lippen zit te spelen door met je tong erover te gaan, etc. etc.

Swatch party:

Ik zal je even laten zien hoe de swatches zijn.

Boven aan zie je de liquid lipsticks, daaronder het blush trio (elke kleur apart geswatched), daaronder de bronzer.
Wat een pigmentatie he? Echt niet normaal mooi.

Jammer dat ik geen liefde voel voor het blush trio, maar de andere producten hebben echt oprecht mijn hart gestolen.

Selfie tijd!

Ik heb de afgelopen tijd lekker gespeeld met de make-upproducten van Anastasia en ik zal je even laten zien hoe prachtig de bronzer is, maar ook de liquid lipsticks.

Dit zijn linkjes van Instagram, dus klik op het pijltje naar rechts om de foto’s te bekijken!

https://www.instagram.com/p/Bqwq5iVA8en/

https://www.instagram.com/p/BqzFBHoAU1i/

https://www.instagram.com/p/Bq7Fq3ZgGQX/

https://www.instagram.com/p/BrID07wAPFr/

https://www.instagram.com/p/BrSQ8z1AnVC/

https://www.instagram.com/p/BraGNkmAT6N/

Disclaimer: Ik zet soms bij de foto’s wat ik gebruik zoals je ziet, maar niet altijd! Wat ik hier op elke foto wel heb gebruikt is de bronzer en een van de 2 lipsticks. Dat verklaart mijn liefde wel aan de producten.

“Michelle ik wil deze ook, waar koop ik het?”

Ik kocht deze producten via de link: https://www.anastasiabeverlyhills.co.uk met Black Friday dus.
Voor de directe link :

Tawny
Peachy Love
Dolce & Crush

Anastasia Beverly Hills kun je ook kopen bij:

Douglas 
Ici Paris
Great beauty bar
The make-up spot
En dat is allemaal lekker in Nederland, dus als je het allemaal eng vind om in het buitenland te bestellen… In Nederland hebben we ook fantastische webshops.

TIP: Doe even een prijs vergelijking, er kan namelijk heel veel verschil in zitten. Dat was voor mij de reden om het in de UK te bestellen, zeker met Black Friday vroegen de Nederlandse shops de normale prijs (met een andere bewering natuurlijk) en dan had je nog niet eens de verzending.

Twijfel je nog over Anastasia?

Niet doen! Het zijn echt mooie, goede producten die zeker het geld waard zijn.

Heb jij ook producten van Anastasia Beverly Hills?
Wat heb je dan? En wat is je favoriete product?
Misschien heb je nog een goede tip qua producten?

Deel je reactie met ons, hieronder in de reactie plaats.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief