Vandaag eindelijk de review over mijn Albelli ❤ foto op aluminium

Ik ben vorige maand benaderd door Albelli of ik een foto wilde bestellen en jullie hierover vertellen; Mijn ervaringen etc. Dus hierbij mijn review over het bestellen van een foto bij Albelli.

Albelli is denk de meest bekende webshop voor het bestellen van een foto op een product.
I love wanddecoratie van Albelli!
Dit kan zijn op canvas, forex, plexiglas, hout of zoals ik aluminium. Je kunt ook nog heel veel dingen ontwerpen, leuk voor een cadeautje bijvoorbeeld, dus ik zou je willen aanraden om sowieso even een kijkje te nemen op de website als je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

Ik koos dus voor een foto op aluminium, omdat de omschrijving mij heel erg aansprak, maar ook omdat het een heel mooi dun materiaal is, wat wel heel stevig is, niet te hard glanst en het ziet er echt heel erg mooi uit.

Hoe ga je te werk?

Allereerst ben ik gaan bedenken wat leuk zou zijn om erop te laten printen, om jullie te laten zien. Ik wilde persoonlijk wel iets simpels, maar wel met een beetje kleur. Gelukkig kan je in de editor van Albelli, wanneer je gaat bestellen lekker je creativiteit laten gaan en dat deed ik.
Ik bewerkte eerst zelf de foto’s op mijn laptop, heb die geïmporteerd en in de editor van Albelli heb ik toen gekozen om een blauwe kleur om de foto’s te maken. Die zat immers al om de foto’s en zo was er een mooi geheel en een mooie afstand tussen de foto’s.

De foto’s nadat ik ze had bewerkt:

img_5205img_5204img_5203img_5206img_5207

Een lichte blauwe gloed aan als “vignet” om de foto’s met de naam van de honden. Alleen kwam ik dan niet uit qua opmaak en heb toen een foto van mij met mijn vader erbij gedaan.

De preview.

Dit is zoals hij zou worden als ik afga op de foto die ik te zien krijg wanneer ik de foto bestel:

Albelli ❤ foto op aluminium

Hij gaf aan dat de foto’s scherper moesten, maar daar zie je helemaal niks van in real life.

albelli-foto-close

Want dit is hem in het echt, van een afstandje genomen en dan ingezoomd. Foto’s maak ik tegenwoordig met mijn iPhone 7, en zoals je ziet zijn de foto’s echt heel erg prima qua kwaliteit.
En precies zoals het voorbeeld op internet.

albelli-foto-overview

En dit is hoe ik hem zie, van een afstand, boven mijn bed. Cute he? Al die lieve hondjes boven mijn bed.

albelli-foto-overview-met-lamp

Hoe leuk ziet dit eruit?!

Mijn oordeel:

Ik ben echt ontzettend tevreden over de snelheid die Albelli hanteert, maar ook zeker over de prijzen. De foto zoals ik hem heb. 60×40 cm kost €49,95 en dat vind ik, zeker gezien de mooie kwaliteit, echt een hele prima prijs.

Hij hangt nu dus heel mooi op mijn slaapkamer boven mijn bed te pronken. En ik kan zeker aanraden aan jullie om er ook eens naar te kijken, want wat is het alleen al leuk om te doen.

Ik wil het liefst er nog een maken, maar dan weer 6 foto’s zien te vinden… nope. Want ik zou dan foto’s met de boxers willen en dat waren er maar 2. En dan zou ik wel een leuke foto van mij toen ik jong was met mijn moeder erin kunnen doen, dan kom je ermee in de buurt, maar dan heb ik 3 foto’s en ik ben dan wel zo perfectionistisch dat ik dat dan niet wil.

Ik ben hier in elk geval echt ontzettend blij mee.

Heb jij ook een wanddecoratie met eigen foto’s van Albelli? Of wil je er nu een na deze review?

Laat je mening/ reactie achter hier onderin de reacties.

Verder wil ik graag nog even zeggen:
Dankjewel Albelli!

Liefs,
Michelle


Dit artikel is in samenwerking met Albelli. ALBELLI LOGO

Albelli heeft mijn foto op aluminium betaald voor deze review. Deze review is verder niet positieve of mooier gemaakt dan de werkelijkheid. Nee… ik ben er gewoon oprecht blij mee; en Albelli heel erg dankbaar voor deze samenwerking.

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief