WAUW, eindelijk weer eens leven op Blogging MiKa zeg. Ik had gewoon geen inspiratie (dat geef ik eerlijk toe), maar dit weekend had ik opeens een idee. Een Adele inspired look was mijn idee. Gewoon in de vorm van een tutorial zodat jullie hem zelf ook zouden kunnen maken.

Daarom heb ik deze video voor jullie gemaakt met de Adele inspired look ❤ tutorial .
Kijk je mee?

klik hier als je de video niet kan zien!

Hopelijk vinden jullie dit soort video’s leuk, want wellicht kunnen jullie mij dan helpen aan nog meer toffe looks.

Dus geef je ideeën door, zodat we nog eens zo’n inspired look kunnen maken. Maar ook andere looks zijn leuk, het hoeft niet persé geïnspireerd te zijn, het kan natuurlijk ook elk soort andere look zijn. En laat dan ook maar meteen weten of je het in video vorm wilt zien of gewoon een LOTD artikel.

Dit was het voor nu even uiteraard, want de video zegt genoeg denk ik. Bij vragen mag je die altijd stellen in de reacties hieronder.

Bedankt voor het bekijken van mijn Adele inspired look ❤ tutorial  en hopelijk tot snel maar weer.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief