Jullie weten inmiddels dat ik het o zo mooie, werkelijk prachtig oogverblindende Urban Decay Naked 2 palette heb aangeschaft en ik ben echt onwijs blij met het palette en ik kan mij helemaal uitleven met verschillende looks en met zoveel kleuren wordt mijn hart blij.
En om jullie te laten zien welke mogelijkheden je hebt met de kleuren in het Naked 2 palette heb ik 6 dagen mijn looks gefotografeerd. Gewoon om te laten zien dat ik echt heel veel leuks kan bedenken.
Dus ben jij benieuwd naar de combinaties en looks met mijn Urban Decay Naked 2 palette? Lees dan snel verder.

Let’s start.
Ik begon Woensdag 19 februari 2014 en eindigde vandaag: maandag 24 februari 2014.

Kijk lekker mee.

Woensdag 19

 

Donderdag 20Donderdag look

Vrijdag 21Vrijdag look

Zaterdag 22Weekend – Zaterdag.
Deze look maakte ik niet alleen met het Urban Decay Naked 2 palette, maar ik pakte ook mijn Make-up Studio oogpotlood erbij en mijn Sleek palette voor de blauwe kleur. Het werd niet helemaal zoals ik wilde, maar ik was toch uiteindelijk best tevreden.

Zondag 23Zondag look.

Maandag 24En dit is wat ik vandaag – maandag 24 februari draag.

Van voor tot achter in het palette vind ik de kleuren mooi. Een plaatje. En alle kleuren zijn ook zo mooi te combineren.
En als jij het palette nog niet hebt. Ik wil je niet dwingen, maar ik raad hem zeker heel erg aan om zijn diversiteit.
Ik ben verliefd.

En dit zijn nog maar 6 dagen. WAUW!
En ja echt, ik gebruik hem elke dag.

Hopelijk hebben jullie hier ook wat aan en kunnen jullie hier nog wat inspiratie uit halen.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief