Ik kan het bijna niet geloven dat ik het al ga zeggen, maar ik ga jullie het allerlaatste deel van de 30 Days Make-up Challenge laten zien. Dit is het deel: “Inspired by” en ik vond het super leuk om te doen, te delen en vast te leggen.
Je kon Deel 1 en Deel 2 al eerder zien, en daarom ga ik nu afsluiten met Deel 3.
Jammer vind ik het wel dat het afgelopen is, maar aan de andere kant ook wel weer fijn. Gemengde gevoelens krijg je ervan. Maar dat het leuk was is zeker een feit.
Dus kijk je gezellig mee?

Deel 3 van de challenge heet voluit:

30 Days Make-up Challenge Deel 3: Inspired By…

En het mag duidelijk zijn dat ik mij volledig moest laten inspireren. Denk aan steden, feestdagen of een celeb.
Soms vroeg ik jullie hulp, soms wist ik precies wat ik wilde.
Ik ga je meenemen in de inspiratie.

De eerste dag van de Challenge Deel 3 werd ik geïnspireerd door Paris By Night foto’s. Maar ik kon niet kiezen en vroeg het daarom op Instagram. En gelukkig dacht iemand met mij mee. Super fijn.
En dit was het uiteindelijke resultaat:

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by 130-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by1
Ik koos dus, zoals de kleuren al verraden voor de foto met de paarse- en gouden kleuren in de foto. Echt waar, ik was direct verliefd op deze foto en inspireerde mij behoorlijk en ik wist daarom ook al snel dat het deze look zou worden.

Dat was dus: Inspired by a Photo op 21 januari.

Op 22 januari was de opdracht: Inspired by a country/ city.
Wederom koos ik voor Parijs. De stad inspireert mij. De stad zelf ademt liefde en romantische koppels, maar waar ik direct aan denk als ik mij door de stad moet laten inspireren is een Parisienne; een echte Parijse vrouw.
Maar ik wist niet precies hoe ik dit moest uitbeelden en vroeg advies op Twitter.


En ik kreeg vrijwel direct antwoord en dat is natuurlijk wel helemaal geweldig.


Waarom ik Dave Lackie vroeg? Ik vind hem de perfecte persoon hiervoor, omdat hij veel tweet over de nieuwste trends van Chanel en Christian Dior en als ik aan Parijs denk en de Parisienne, denk ik Dior en Chanel en dus Dave Lackie. En zijn winacties zijn meer dan de moeite waard beloof ik je hierbij dus ook maar meteen. Helaas nooit niks gewonnen. Maar terug naar waar het over ging. Het antwoord dat je net kon lezen is exact wat ik kon gebruiken en dat heb ik dan ook vertaald naar mijn make-up.

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel  Inspired by 230-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by5
En daarmee was ik ontzettend blij.

Dit is overigens zonder de lipstick:


En ja hoor… mijn look werd ook herkend op Instagram:


Complimenten aan @ras____ 😉

Kortom, Dag 22 was geslaagd.

Dag 23 moest ik mij laten inspireren door een music video/song. Makkelijk, die keus had ik zo gemaakt.
Ik heb het op de foto gezet, dus dat hoef ik niet meer te vertellen!

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by6
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by7
Ik vond hem zelf echt heel gaaf en toch eigenlijk wel goed gelukt.

En nu kunnen jullie wel lezen welke videoclip het is die mij inspireerde, maar toen het nog niet duidelijk was, werd het totaal niet geraden. Een onmogelijke klus leek het wel.


En zelfs met een sneak peek (bedankt voor de juiste spelling @texierocks) ging er geen belletje rinkelen.
Bij deze de video:


Waarom deze? Omdat ik de serie RuPaul’s Drag Race aan het volgen ben op Netflix en dacht: WAUW Die make-up is geweldig, dat ga ik ook doen en toen was het zover op Dag 23 van de 30 Days Make-up Challenge en greep die met beide handen aan.

Op 24 januari moest ik mij laten inspireren door een merk. Misschien raad je het al, misschien ook niet.
Maar het is geworden …. tromgeroffel…. Dior.
En wel de Kingdom Of Colours collectie. Als je hebt geklikt weet je direct welke look het is.

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by830-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by9
Zelf heb ik een zwak voor mooie merken. Budget of Luxe, maakt mij niet uit. Maar als ik eenmaal verliefd ben, dan is het ook echte liefde. Ik heb dan ook 2 prachtige palettes van Dior waar ik helaas de namen niet van uit mijn hoofd weet, maar die zijn zo mooi. De keus om Dior te kiezen om geïnspireerd door te worden was dan ook heel snel gemaakt.

En blijkbaar heb ik iets met luxe merken, stijliconen en bijzondere plaatsen (Dior, Parijs)… want ook een heel bijzonder persoon, ik kan beter zeggen stijlicoon is Celeb Audrey Hepburn. Wie kent haar niet?! En daarom heb ik mij laten inspireren door haar op 25 januari.
Hierbij mijn Inspired by Audrey Hepburn:

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by1030-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by11

Dit zijn de foto’s die ik heb gebruikt voor mijn look:

Prachtige vrouw in alle opzichten.

Maandag 26 januari heb ik mijzelf 2x opgemaakt, of ja, ik had voor de middag een afspraak en ik had echt geen zin om mij eerst helemaal bijzonder op te maken en te haasten, dus koos ik ervoor om mijzelf eerst simpel op te maken en als ik dan terug was van de afspraak te doen wat ik moest doen:
Een look inspired by a tutorial.
Ik koos voor deze tutorial:


WAUW Shae is prachtig en onwijs goed met make-up. Eerlijk is eerlijk.

Ik maakte met mijn mobiel foto’s van before en after:

Maar ik ben de beroerdste niet en zette het ook nog op de foto met mijn fotocamera.

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by12
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by13
Dit vind ik nu leuk. Dat ik gewoon de producten heb die ik nodig heb (Urban Decay Naked 2 palette <3) !!!!
En het eindresultaat vond ik ook wel tof. Echt waar, volgens mij heb ik er geen 10 minuten over gedaan.

Dat was hetzelfde voor de dag erna, zat er ook zo op.
Dag 27 moest ik mij laten inspireren door een seizoen. En ik wist wel: dat moet zomer worden. Maar ik wist niet hoe ik dat leuk zou moeten invullen. Tot ik ging googlen naar “Summer trends 2015 beauty” (ofzo iets). Ik kwam de volgende trends tegen:


Foto 1: Zeer naturel
Foto 2: Zeer naturel met donkere lippen
Foto 3: Opvallende ooglook zonder mascara, eyeliner etc.
Optie 3 zou het sowieso niet worden. Foto 1 en 2 waren mooie opties. En dus vroeg ik het d.m.v. deze foto op Instagram, wat jullie wilde zien als mijn bloglezers en het werd optie 1. Zeer naturel. Maar wel met mijn sausje erover. Ik deed mijn best en dit is wat het werd:

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by14
Zeer naturel.
Ik heb zelfs de kleur oogschaduw gekopieerd (tenminste, dat hoop ik) door 2 kleuren te combineren. Super leuk om te doen.
En als je dan de 2 looks naast elkaar legt mag je zelf oordelen of het is geworden wat het zou moeten worden:


Super leuk om te doen dit.

Op 28 januari kon ik weer los met kleur.
De opdracht was; Inspired by a movie / TV show. Ik wist overigens direct dat ik voor de film Frozen zou gaan.


You got to love Elsa <3

Queen Elsa …. uhhh sorry Michelle hahaha
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by15
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by16
Oh die kleuren vind ik toch geweldig.
En het eindresultaat.. daar was ik blij mee. En op Instagram werd het duidelijk goed gekeurd, wat helemaal te gek is om te horen.

Even Instagram foto’s:
Zonder lipstick:


met lipstick:


En als je even terugscrolled over mijn Insta pagina naar de datum 28 januari 2015 dan kun je zien welke oogschaduwkleuren ik heb gebruikt hiervoor. Allemaal uit Sleek palettes overigens dus lekker budget.

De dag erna koos ik weer voor een opvallende ooglook; Inspired by Christmas:
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by17
Deze look koos ik omdat ik hem erg mooi vond passen bij de Kerst.
In mijn arcadeboog zie je een combinatie van zeegroen en zwart en in mijn binnenste ooghoek een brons/ gouden kleur.
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by18
En zo zie je.. met of zonder flits is een heel ander effect.
Wel leuk om te laten zien dat de look meer kerst was dan je zou denken. De flits laat de glitters wél zien.

En ik heb een volger op Instagram die binnenkort gaat trouwen (Gefeliciteerd Leroy) Daar kwam ik achter in de comments van deze foto:

Super leuk hoe dat gaat.
En dus werd Dag 30 een Inspired by a Wedding look.

30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by19
Alles op mijn ogen: Oogschaduw Urban Decay Naked 2, eyeliner: Wet & Wild (donkerbruin), Mascara: L’Oreal Double Extension waterproof mascara
30-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by2030-01-2015 30 Days makeup Challenge Deel 3 Inspired by21

Ik gebruik bewust zachte kleuren. Dat was ook de vraag: Doe eens een keer een lieflijke, zachte make-up. Dus tada daar is ‘ie dan.
Ik hoop dat de verloofde van Leroy er wat aan heeft, anders Leroy wil ik bij deze zeggen: Je verloofde mag mij altijd mailen voor advies (klik hier voor contactpagina). Ik ben afgestudeerd als visagist bij NHA Visagie Branchediploma.
Ik bied mij hierbij aan om advies te geven. Maar deze look zou in principe voor iedereen kunnen. Zacht en naturel. Altijd goed.

En daarmee ben ik ook gelijk aangekomen aan het eind van de 30 Days Make-up Challenge.
Super leuk vond ik het. Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te zien.
Als je nog iets kwijt wilt (complimenten of iets van een vraag of wat dan ook) dan kan dat hieronder in de reacties. En voor nu tot snel.

Liefs,
Michelle