Het is tijd voor het vervolg van de 28 Days | Vegruari ❤ Veganistische fashion, hoe zit het nou eigenlijk!

28 Days | Vegruari ❤ Vegan fashion items plus size

Ik heb namelijk op De Groene Meisjes een artikel gelezen over veganistische fashion en daarbij werden een paar merken opgenoemd die ik vervolgens heb opgezocht en tevens heb ik verdere research gedaan, die merken zal ik ook meteen noemen (willekeurig) en vond ik iets? Dan heb ik daar de leukste items uitgekozen die ik de volgende keer dat ik wat nodig heb, wellicht ga bestellen en kijken of het past, wat ik ervan vind en wie weet kan ik dat laten zien dan ter zijnde tijd op mijn blog. Maar dat is veel te ver voorop de feiten lopen en dat doen we niet. We gaan eerst samen items shoppen die helemaal eco friendly, fair trade en dus vegan zijn. En die ik ook nog heel leuk vind.

Vegan fashion items plus size houd voor mij in: Maat 48 voor tops, shirts, truien, etc. Maat 50/52 voor broeken en jeans.

Here we go!

PeopleTree

Ik heb op Wehkamp gekeken en helaas hebben zij mijn maat niet.

ArmedAngels

heeft ook mijn maat niet bij Wehkamp

MonkeeGenes

Is een net zo triest merk voor mij zoals ik zag bij Zalando

StudioJux

Gevonden. Op hen eigen site – ook daar geen maatje 48.

Tijd dus om verder te zoeken op Google. Want dit is om te janken. Mensen met maat 48 kunnen dus geen veganistische fashion kopen? Are you out of your mind? Ik ga zoeken tot ik geen kleding meer kan zien (scheelt een hoop geld), want dit is echt te bizar voor woorden en ik had dit niet verwacht toen ik aan dit artikel begon. Laten we hopen dat ik nog iets vind, anders is het wel een dieptepunt in mijn blog-carriere van 4 (bijna 5) jaar.

Wolf and Storm

Ze hebben net als alle andere winkels XL, maar de ander maten zijn dan S, M en L en ik tel dan S = 36, M = 38 (heeft mijn moeder), L, 40/42 en XL 44/46 en dat past dan dus ook niet. Dus jammer ook weer Wolf & Storm

Noumenon

Ook bij de webshop Noumenon / Nou menen gaan tops maar tot large.

En ik begin het zo’n beetje op te geven.

Vega – Life

Hier ben ik een beetje blij gemaakt met een dode mus, want ze hebben XXL, dus dat zou theoretisch moeten kunnen, maar om nu met een shirt te gaan lopen met heel groot “VEGAN” op je borst, thanks but no thanks and bye.

Geitenwollenwinkel

De naam is niet charmant, hun kleding wel, mits het zou passen. Want lieve Geitenwollenwinkel heeft alleen items die ik leuk vind tot maat M of L.

Vegan kleding

En ja daar heb ik het over, maar zo heet de webshop ook. vegankleding.nl! En je raad het al: Ze hebben niet eens iets waar ik blij van word.

Zoveel verschillende sites die dan opgesomd staan, maar qua kleding die iemand met maat 48 past… Niks Noppes! Helemaal NIKS! Dus je kan wel zeggen: ik heb echt geprobeerd te kijken naar mijn opties, maar die zijn 0% kans, dus sorry, geen succes geboekt voor deze 28 Days | Vegruari ❤ Vegan fashion items plus size waarbij ik in het begin ook nog zeg dat ik dan wel een shoplog wil uittypen voor jullie. Pff. Jullie zullen dus wat mij betreft geen veganistische kleding meer gaan zien, misschien een keer een leuke accessoire, maar meer niet. Het spijt mij echt. Wil je vegan kleding en heb je wel een kleine maat (You gorgeous girl – lucky girl ook), dan kun je bij een van de bovenste websites kijken, want eerlijkheid gebied te zeggen dat er leuke dingen tussen zitten. Maar niet voor mij.

Heb jij ook maat 48 en heb je met een vuurrood gezicht en het vuur uit je oren dit zitten lezen, omdat er kei gave webshops zijn met onze maat en ook nog eens eco friendly, fair trade veganistisch, alles… please laat je reactie achter. Ik kan het niet vinden.

En ook iedereen die dit heeft gelezen, maar geen tips te geven heeft mag reageren. Sorry voor de teleurstelling.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief