Vorige week hebben jullie gezien dat ik een tutorial had gemaakt, waarvan ik de ooglook had gemaakt met het veganistische merk Unity Cosmetics. Dat vond ik zo leuk dat ik nog een filmpje heb gemaakt voor jullie. En het spijt mij, maar ik moet bekennen dat ze half januari al opgenomen zijn.

Disclaimer:
Ik ga niet beweren dat ik alle merken veganistisch heb gekozen, want naar mijn idee heb ik helemaal niet zoveel vegan make-up, maar ik heb mijn best gedaan om er een leuke video van te maken en als die dan niet helemaal vegan is: sorry! Meer dan mijn best kan ik niet doen.

Hopelijk vind je mijn Soft & Glowy make-up look wel erg leuk en toch de moeite waard. Dus kijk snel mee.

Het filmpje dan maar!
Ik doe heel erg flauw en melig in dit filmpje! Ik was alleen en verveelde mij een beetje, dus dan krijg je dat soort gekkigheid. Excuus. 

Kan je hem niet zien? Klik dan hier (klik)

En dan kan ik nog alleen nog maar vragen of je het leuk vond om te zien en of jij bezig bent met veganistische make-up en waarom wel of juist niet! Want alleen zo kunnen we elkaar helpen.
En wees ook niet bang om mij een lijst te geven van merken die veganistisch en bekend zijn! En je mag mij zelfs corrigeren op de merken die ik heb gebruikt die niet veganistisch (meer) zijn. Als je het maar leuk vond om naar te kijken.

Zie jij trouwens liever melige of serieuze filmpjes? Ik ben benieuwd of dit een mega afknapper was of misschien niet.

Dankjewel voor het bekijken van deze 28 Days | Vegruari ❤ Soft & Glowy make-up “tutorial”!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief