Alweer de 6e dag van mijn 28 Days | Vegruari ❤.
De tijd vliegt voorbij en ik doe echt mijn uiterste best om er een geweldig leuke, maar bovenal inspirerende maand van te maken waarin ik dingen leer door het voor jullie op te zoeken, maar jullie ook weer nieuwe dingen horen misschien.

En omdat het misschien allemaal een beetje veel leeswerk is, heb ik voor vandaag een make-up tutorial. Gewoon zoals jullie van mij gewend zijn, maar dan wel met zoveel mogelijk vegan make-up!

Disclaimer: Ik heb geprobeerd te kijken wat voor merken aangegeven worden als vegan, daarbij bedacht wat ik ervan heb en daarmee een look gemaakt! En bij dit eerste filmpje heb ik vooral de focus gelegd op het merk wat sommige van jullie kennen door mijn samenwerking met hen: Unity Cosmetics.
Bewijs van goed gedrag bij Unity Cosmetics:

Zijn de producten van Unity Cosmetics dierproefvrij?

Ja. Alle producten van Unity Cosmetics worden gemaakt binnen de Europese Unie. Dit is een bewuste keuze, omdat daarmee zeker wordt gesteld dat er geen dierproeven worden uitgevoerd en dat er veilig wordt gewerkt. De Europese fabrieken die onze producten vervaardigen, hebben een vragenlijst ingevuld waarin zij expliciet verklaren niet te werken met ingrediënten die getest zijn op dieren. En als er eindproducten moeten worden getest, dan zijn dat testen in laboratoria (petrischaaltjes, reageerbuisjes, bacteriële testen) en testen op menselijke proefpersonen als het gaat om het testen van de manier waarop een product ‘smeert’ of ‘aanvoelt’.

Daar hoef je je echt geen zorgen om te maken; ik had het niet gepromoot in deze maand als ik er niet zeker van was geweest.

Veel plezier bij het bekijken van het filmpje “28 Days | Vegruari ❤ Soft Blue & brown make-up”
Heb je nog leuke veganistische make-up tips? Laat het dan ook gerust weten, want daar ben ik natuurlijk wel heel benieuwd naar. De merken die gepromoot worden ken ik bijna niet en ik ben benieuwd of er bekende merken zijn die echt vegan zijn. Ik wacht het rustig af, maar zoek zelf ondertussen ook verder om dat ook in een mooi lijstje te zetten voor jullie.

Doet hij het niet? Klik dan hier

Dankjewel voor het kijken en tot morgen in weer een nieuwe 28 Days | Vegruari ❤ En als jullie nog leuke verzoekjes hebben: Mail mij dan even naar michelle@bloggingmika.nl en dat hoeft niet alleen voor de 28 Days | Vegruari maar ook gewoon voor de rest van het jaar.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief