Afgelopen 2 mei heb ik random een look of today gemaakt. Vandaag komt hij dan eindelijk online. Yes! Ik neem je mee in mijn kleding en laat ik mijn make-uplook zien. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te zien. Toevallig is het al even geleden dat hij gemaakt is, maar ja ach he wat is nu 10 dagen.
Kijk gezellig mee zou ik zeggen.

14-05-2015 2 mei random look of today
Dit was mijn ooglook. Lekker donker met blauw. Hier had ik opeens zo’n zin in 2 mei, dat ik het maar gewoon heb gedaan op deze manier. En raad eens: Ik vond het te gek.

14-05-2015 2 mei random look of today2
Ik maakte ook nog wat foto’s met flits in een andere kamer, waar ik ook mijn outfit fotografeerde, op de meest amateuristische manier.
Zie je, ik heb lekker met shiny oogschaduw gewerkt, gewoon omdat het kan. Waarom niet toch?!

14-05-2015 2 mei random look of today1
Dit was mijn kleding die dag. Shirtje had ik al heel lang niet aan gehad en het werd weer eens tijd dacht ik. Dus die trok ik aan, is van Miss Etam dacht ik, de broek (die nu echt wel kapot aan het gaan is) is van Junarose, mijn sneakers kocht ik bij Omoda en verder draag ik mijn dagelijkse Zinzi en Fossil sieraden. Niet heel bijzonder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dat maakt mijn look compleet.

Ik vind het leuk om met jullie te delen als ik een keer wat leuks aan heb en mij zelfverzekerd voel in die kleding, dus wellicht komt het nog eens voorbij.

Wat vind jij van mijn outfit? En wat vind je van mijn make-up?
Let me know.

Liefs,
Michelle
Blogging MiKa

Je mag het delen ❤Vind ik Lief