Ik was op zoek naar een TAG zodat jullie mij op persoonlijk vlak weer nog eens wat beter kunnen leren kennen. TAGS zijn niet vreemd op Blogging MiKa, maar vooral op destijds MiKa Beautyblog (oude naam) deed ik veel TAGS. Je kan het ook zien, want de foto’s doen het niet meer en ik merk dat ik sommige vragen nu ook anders zou beantwoorden. En om ook nog eens iets anders te bedenken: even geen beauty, maar meer lifestyle gericht antwoorden te geven. Daar was ik dus naar op zoek en ik vond het op de blog/ website Trendbubbles. Wat ik trouwens een hele leuke, originele naam vind. Ik ken de persoon erachter niet, ik ken de site überhaupt niet, maar dit kwam ik tegen en het sprak mij aan. De 100 vragen die niemand ooit aan je stelt TAG. Dus lees je mee naar mijn 100 antwoorden? Je bent lang bezig, dus pak er een lekkere grote beker thee bij, wat pepernoten of speculaasjes of chocolade…. what ever you want to eat.. eat it. Veel plezier.

1.    Slaap je met je raam open of dicht?
Ventilatie stand. Open dus het liefst, anders krijg ik hoofdpijn en een verstopte neus.

2.   Neem jij de shampoo/conditioner flesjes uit een hotel mee?
Ik zal je eerlijk zijn: ik heb nog niet in een hotel geslapen op deze leeftijd, maar ik denk dat ik sowieso liever mijn eigen producten meeneem, dus dan laat ik het staan waarschijnlijk. Vroeger ben ik wel in hotels geweest, maar toen was ik echt onder de 6 jaar en dus weet ik dat niet meer en ik denk niet dat Mam en Pap mijn reistasje hebben gevuld met spullen uit het hotel. Zie ik ze niet voor aan.

3.   Slaap jij met je dekbed ingestopt of niet?
Als in hij ligt dus niet los op mijn bed? Ja graag ingestopt. Ik heb geen zin dat mijn dekbed in de ochtend of midden in de nacht met het voeteneind aan de linkerkant van mij ligt bij het andere hoofdkussen (heb een lits-jumeaux bed) of dat ik helemaal niks meer op mij heb.

4.   Heb je ooit een verkeersbord gestolen?
Waarom zou je dat doen? Nee, ik heb überhaupt nog nooit iets gestolen volgens mij. Ben ik veel te schijterig voor. 😝

5.   Gebruik jij post-it notes?
Oh van die gele dingen met een plakrand? Nee, maar in de tijd dat ik nog op school zat vond ik het zo tof om daar op te gaan tekenen of briefjes te schrijven voor vriendinnen en dan net te doen of het iets van de les was wat ik moest doorgeven. Ondertussen ging het over jongens of wilde we ons hart luchten.

6.   Knip jij kortingbonnen uit zonder ze ooit te gebruiken?
Nee ik knip ze sowieso niet uit. Halloo… waarom met internet? Prijzen vergelijken is nog simpeler en sneller.

7.   Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Beide niet. 😰

8.   Heb je sproeten?
Ergens ver weg op mijn neus en daar omheen. Dit zie je vooral in de zomer. Die zijn best moeilijk weg te krijgen. Bij mij ziet het er namelijk best vies uit als ik daarover een (transparante) make-up aanbreng. Jammer.

9.   Lach je altijd op foto’s?

Nee. Maar ik probeer het wel. Maar als ik een selfie maak is het dan wel eens nee en als iemand anders een foto van mij maakt probeer ik altijd te lachen. Je bent veel knapper als je een mooie (glim)lach geeft. Ja toch?! 

10. Wat is je grootste ergernis bij mensen?
Liegen (vreselijk), manipuleren (kan soms nog erger zijn dan liegen), overdrijven (iets erger maken dan het is bijvoorbeeld), pesten (ervaring mee)… allemaal van die dingen. Gewoon niet doen. Wordt niemand blij van. Echt niet.

footprints-485751_640

11. Tel je de stappen die je maakt als je loopt?
Ja, maar dan niet zelf, dat doet Lifelog voor mij.

12. Heb je ooit geplast in de bosjes?
Denk ik niet. Nee, kan het mij niet herinneren.

13. En gepoept??
Nee joh.

14. Dans je wel eens terwijl er geen muziek op staat?
Als ik helemaal alleen ben en dan een liedje in mijn hoofd heb of een gekke bui (als ik alleen ben). Ja hoor, schuldig hahaha.

15.  Bijt je op je pen?
Ja, maar tegenwoordig gebruik ik niet meer zo heel vaak een pen dus dat is wel minder geworden. Maar ik speel er dan sowieso mee als ik er een heb.

16.  Kun je zeilen?
Nee.

17. Hoe groot is jouw bed?
Lits-Jumeaux

18. Wat is je favoriete liedje deze week?
Oef. Moeilijk, ik heb een hele uitgebreide smaak. En dus heb ik niet echt per week een favoriet, daarom neem ik je mee in de muziek die ik over het algemeen heel erg kan waarderen en die dit lange artikel nog veel langer maakt.

Als ik Teske’s liedje Opnieuw  hoor op 100%NL hoor, dan kan ik niet stil zitten en probeer ik mee te zingen (wat ik niet kan), maar ik ken de tekst dan niet en dan blijft: “Elke keer opnieuw ,ja elke keer opnieuw” in mn hoofd zitten. That’s it. Ik zoek Teske vaak op Spotify op sowieso.
Amigo vind ik ook wel heel lekker hoor. Kom dichterbij me vind ik ook heel leuk (Vind Jan erg leuk namelijk, maar damn! Broederliefde klinkt wel heel lekker in dit nummer trouwens en ik ken ze niet eens)
Maar nog meer favoriet dan bovenste 2 (Teske dus niet, die is gewoon te gek) is Perfect Strangers. Die vind ik zo leuk dat nummer. Love it. Maybe we are perfect strangers, maybe its not forever…. lalalalalala Love it.
En als ik heel eerlijk ben, ik kan heel erg genieten van Nederlandstalige meedeiners. Van die “ralliedallie” muziek 😝 Voorbeeld: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht of Hou mij nog een keertje vast maar ook deze medley van een programma dat ik keek. En ja ook deze wordt ik heel blij van.
Royals  & Team vind ik ook zo cool. Die stem is echt heel bijzonder. En ook wel een favoriet: Lean On!
Maar een ultieme favoriet, waar jullie helemaal niks aan vinden gok ik zo: Dat zijn 4 knappe mannen met een stem van een engel!!!!
En even deze, met een hele mooie boodschap (Respect voor hem hoor) En dan nog een liedje, serieus Beter dan het origineel!!!!
En zo kan ik nog een hele lange lijst maken, dus als je een keer artikel wilt met mijn spotify lijst, laat maar weten. Gevarieerder dan dat ga je het niet krijgen namelijk.

19. Mannen die roze dragen?
Helemaal prima. Roze is ook gewoon een kleur.

20. Kijk je nog steeds tekenfilms?
Nee, ben ik sowieso niet van.
clapper-297673_640
21. Wat is je minst favoriete film?
Goede vraag. Ik kan het zo niet bedenken, als ik een film niet leuk vind zet ik hem namelijk gewoon af en zoek ik verder. Dat kan tegenwoordig, dus daar maak ik dan ook graag gebruik van.

22. Waar zou jij je schat begraven als je er een zou hebben?
Geen idee, daar zou ik dan heel goed over na gaan denken en het dan hier lekker niet verklappen anders gaan jullie mijn schat opgraven.

23.Wat drink je bij je avondeten?
Helemaal niks. Als ik ergens anders ben dan gewoon water. Bijvoorbeeld bij het kerstdiner bij mijn oma.

24. In wat voor saus dip jij je kipnugget?
Als ik ze zou eten, wat ik eigenlijk nooit doe, dan is het eerste wat in mij opkomt zoetzure saus.

25. Wat is je favoriete eten.
Italiaans, Sushi, hollandse pot, vis (kibbeling, wit vis, garnalen, visfriet, etc.), Chocolade, etc. Ik ben wel best makkelijk. Ik eet veel, als in dat ik veel lekker vind.

veal-tortellini-carbonara-29733_l

BENTO SUSHI

 

26.Welke film kun je keer op keer kijken en word je nooit zat?
Zou ik niet zo kunnen zeggen ineens. Help mij eens met wat voorbeelden? Wellicht heb ik hem gezien en denk ik “Oh ja wauw die ken ik en heb ik gezien.”

27. Wie is de laatste persoon die je een kus hebt gegeven?
Mn moeder waarschijnlijk. Maar niet op de liefdes manier bij een partner als dat de bedoeling was van de vraag, want dan moet ik je teleurstellen.

28. Ben je ook een scoutingmeisje geweest?
Nee.

29. Zou je ooit strippen of naakt poseren?
Nee.

30.Wanneer heb je voor het laatst een brief geschreven?
Oei dat weet ik echt niet. Ik ben er trouwens wel echt van, lange verhalen schrijven en brieven met een boodschap voor een persoon waar ik van houd of die mij dierbaar is.

31. Kan jij de olie van je auto vervangen?
Nee. Oops.

32. Heb je ooit een boete voor te hard rijden gehad?
Nee.

33. Ooit zonder benzine gezeten?
Nee.

34. Favoriete broodje?
Pizza broodje, Kroket broodje, Broodje hamburger, maar ook broodje gezond of een ander gezond broodje. Love it.

35. Het lekkerste ontbijt?
Cruesli met yoghurt ofzo. Ik eet normaliter altijd 2 sneetjes brood met thee erbij en dan is iets van cruesli ofzo verwennerij.

36. Hoe laat ga je naar bed?
Tussen 23:00 en 00:30 uur afhankelijk van hoe moe ik ben en dergelijke.

37. Ben je lui?
Ja best wel. Ik kan echt heel lui zijn.

DONE ✔ #sunday #mood #chill #relax #smile #sundayquote

A post shared by ⚡Λ Ι Α Κ Α Λ Φ Α⚡ (@liakalfa_) on

38. Hoe ging je verkleed tijdens carnaval als klein kind?
Ik haat carnaval al sinds ik jong ben. Ik deed daarom maar gewoon een boerenkiel aan.

39. Wat is je chinees sterrenbeeld?
Geen idee, ik weet alleen dat ik bij mijn normale sterrenbeeld een maag ben.
Ik heb het dus maar even opgezocht voor jullie;

Bron
Bron Astropsychologie

40. Hoeveel talen spreek je?
anderhalf 😂 Nederlands en een ietsiepietsie Engels

41. Heb je een tijdschrift abonnement?
Nee, maar wel gehad op de Hitkrant voor jaren terug. Vond ik zo leuk.

42. Wie zijn beter? Ajax of Feyenoord.
I don’t care. Sorry. Ik heb er helemaal niks mee. En al helemaal geen verstand van.

43. Ben je koppig?
Ja! Familiedingetje.

44. Wie is beter, Tyra of Oprah?
Oei die vind ik echt heel moeilijk. Oprah is zo bekend met haar talkshow en  mooie interviews.  & Tyra is allereerst bloedmooi en ook zeer bekend met wat ze doet en haar modellen carrière. Beter? Die vind ik onmogelijk, want ze hebben echt allebei hun charmes en talenten.

45. Kijk je naar soaps?
Ja! The bold & The Beautiful. Heerlijk! Soms kijk ik ook naar Goede tijden slechte tijden.

46. Heb je hoogtevrees?
Niet extreem. Ik ben wel een keer bij iemand geweest in een flat op de 4e verdieping en het voelde een beetje gek maar ik werdt er niet ziek van ofzo.

47. Zing je in de auto?
Ja! Heerlijk.

48. Zing je in de douche?
Soms.

49. Dans je in de auto?
Dansen is het niet te noemen. Nee.

50. Ooit een pistool gebruikt?
NO WAY!

51.  Wanneer heb je voor het laatst een portretfoto laten maken?
Een paar jaar geleden.

52.  Vind je musicals stom?
Nee.

baillarina-1206399_640

53.   Vind je kerst stressvol?
Ja best wel. Vraag mij niet waarom, maar ik krijg er gewoon een stressig gevoel van.

54.  Ooit Pierogi gegeten?
Niet dat ik weet.

55. Favoriete fruittaart?
Aardbei, telt dat als fruit? Zo niet dan toch.

56. Wat wilde je vroeger worden?
Kapster of iets met kinderen gaan doen. Dat laatste lijkt mij nu nog steeds erg leuk. Hele kleine kindjes.

57. Geloof je in geesten?
Nee, ik geloof wel dat er meer is hierna, als in dat mensen tekenen kunnen geven die zijn overleden etc.

58. Ooit het Deja-vu gevoel gehad?
Absoluut. Meerdere keren zelfs.

59. Wat voor vitaminepillen neem je dagelijks?
Ik probeer elke dag Vitamine c bruistablet te nemen van Roter en multivitamine bruistabletten.

60. Draag je slippers?
In de zomer zeker weten. Birkenstock slippers.

61.  Draag je een badjas?
Nee liever niet.

62. Wat draag je in bed?
Pyjama

63. Eerste concert?
Jan Smit denk ik?!

64. Kruidvat, Etos of DA.
Kruidvat

65. Nike of Adidas?
Beide niet.

66. Cheetos of Doritos?
Doritos

nachos_y_salsa

Yummeh Yummeh in mah tummeh 😏

67. Pinda’s of zonnebloempitten.
Beide niet

68. Ooit van de groep Tres Bien gehoord?
Ik kan het niet eens vinden op YouTube als ik Très Bien intik. Nee, geen idee.

69. Ooit danslessen gehad?
Nee, had ik wel heel leuk gevonden en nog steeds. Stijldansen of Salsa.

70. Wat voor beroep doet jouw man later?
Ik weet niet eens wie mijn man is. Ja ik ben vrijgezel, dus geen idee. Ik zou niet weten wat voor beroep. Misschien is hij wel blogger, vlogger of visagist of fotograaf.

71. Kan jij je tong oprollen?
Nee.

72. Ooit een spellingswedstrijd gewonnen?
Nee, nooit aan mee gedaan.

73. Heb je ooit gehuild omdat je zo gelukkig was?
Nee.

74.  Heb je recordable cd’s in huis?
Ik denk het wel ja, vroeger deed ik dat ja. Dan kocht ik ze, deed ik er foto’s opzetten of eigen muziek.

75. Kun je recordable cd’s branden?
Nee, nu sowieso niet meer.

76. Brand je vaak wierook?
Nee, maar er zijn wel hele lekkere geuren hoor.

77. Ooit verliefd geweest?
Jazeker. ❤️

78. Naar welk concert zou je graag willen?
Ik wil nog heel vaak naar Il Divo. Maar een concert van Jeroen van der Boom lijkt mij ook heel tof. Ik ben namelijk een keer een gelukkige winnares geweest van 4 tickets voor Jeroen van der Boom in Paradiso album release en dat was zo goed… wauw! Ook ben ik een keer naar O’G3NE geweest en omg die meiden wil ik ook nog vaker zien. En er zijn vast nog wel meer concerten die ik zou willen zien, maar dit komt het eerst in mij op.

79. Wat was het laatste concert dat je bezocht hebt?
Il Divo – Amor & Pasion in Ziggo Dome 😍 mag ik terug naar dat moment?! Mam zou het ook graag willen hoor, weet ik zeker & Claudia ga je mee? (je weet zelf wel wie je bent)

il-divo-amor-pasion-tour

80. Hete thee of ijs thee?
Beide lekker.

81.  Thee of koffie.
Beide. Maar koffie is dan Cappuccino of Latte Caramel van Douwe Egberts. Maar liever nog thee.

82. Mars of Snickers?
Hmm. Snickers, maar liever beide niet.

83. Kan je goed zwemmen?
Nee!

84. Kan je onder water zonder je neus dicht te knijpen?
Nee.

85. Ben je een patient?
Ja, maar niet in extreme vorm. De meeste van jullie weten wel dat ik een beperking heb en daarom ben ik in feitelijke vorm een patiënt.

86. DJ of een Band op je bruiloft?
Band. Zo gezellig en ouderwets. Heerlijk.

87. Ooit een wedstrijd gewonnen?
Niet dat ik mij kan herinneren. Heb ik überhaupt aan een wedstrijd mee gedaan vraag ik mij dan af.

88. Heb je ooit plastische chirurgie gehad?
Nee.

89. Wat vind je lekkerder? Groene of zwarte olijven?
Geen van beide.

90. Kan je haken of breien?
Haken!!!

Mijn gehaakte deken91. De beste plek voor een openhaard?
In een mooie boerderij of in een sfeervol landelijk huis.

92. Wil je trouwen?
JA! Ik wil 👰🏼

93. Als je getrouwd ben, hoelang dan?
Zo lang mogelijk, maar vooral zo gelukkig mogelijk. Een droom. Maar eerst maar eens iemand vinden met wie het goed klikt en met wie ik een liefdesband krijg. Als het geluk mij vind.

94. Wie was je middelbareschooltijd “crush”?
Er waren een paar jongens die ik bijzonder knap vond, maar 2 sprongen er met kop en keel bovenuit. Mensen die mij echt goed kennen weten wie het zijn.
1 heette Koen
1 heette Jesse

95. Wordt je boos als iets niet gaat op jou manier?
Dat kan ik wel worden ja. Kinderachtig he.

96. Heb je kinderen?
Nee.

97. Wil je kinderen?
Ja.

98. Wat is je favoriete kleur?
Wit/ Marble, Mintgroen, Rood, Zwart, donker jeans blauw,
Ik vind heel veel kleuren leuk.

99. Hoe wil je begraven worden?
Niet. Ik wil gecremeerd.

100. Mis je nog iets?
Een leuke man aan mijn zijde. Die staat toch wel bovenaan mijn lijstje hoor.
en een  succesvol bedrijf – mijn blog. Ja die je nu bezoekt inderdaad.

Blogging MiKaDat was mijn 100 vragen die niemand ooit aan je stelt TAG. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen en mij wat beter hebben leren kennen. Dat was de bedoeling. Het zijn hele diverse vragen waarvan ik sommige heel kort kon antwoorden en sommige juist niet. Hopelijk vond je dit niet te lang en was er een beetje door te komen.

Heb je nog suggesties? Laat ze weten, dan kan ik die nog eens doen.
Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief