Vandaag ga ik lekker mee in de Valentijnsfeer van deze dag. Er heerst liefde en de zon schijnt. Wat wil een mens nog meer? Oh ja een Valentijn ❤.
Toen ik deze morgen op stond besloot ik voor een bronzen ooglook te gaan. En die heb ik gefotografeerd. Kijk je mee? Vertel ik je gelijk even wat er opeens is gebeurt, zonder dat ik dit ooit had verwacht. Oehlala.

First things first:
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Happy Valentine Day
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

En om dan maar meteen naar mijn look over te gaan…
Hierbij mijn Valentijnslook 2015.

Full face
Full face

Full face zonder bril
Full face zonder bril

Mijn ooglook
Mijn ooglook

Ik heb mijn look gefotografeerd om jullie inspiratie te geven. Ik heb werkelijk alleen een bronze basis gebruikt (Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow – Bronzed Burgundy) en uit het Urban Decay Naked 2 palette de kleur: YDK
Verder gewoon eyeliner en mascara. Geen poespas.
Op mijn wenkbrauwen het gebruikelijke (MAC Omega matte en catrice wenkbrauwgel).
Zonder lipstick is hij heel mooi te gebruiken voor overdag. Wil je lekker knallen doe je lipstick op en dan ziet dat er zo uit:

Met Kardashian Beauty En-Joystick in de kleur Shocking Pink
Met Kardashian Beauty En-Joystick in de kleur Shocking Pink

Ik houd hiervan de laatste tijd.
Wat vind jij het mooiste? Naturel zonder lipstick of met de felle kleur gecombineerd? Laat maar weten in de reacties.

Verder;
Ik kreeg opeens, out of the blue (zo zeggen ze dat), een privé berichtje op Instagram. Witte bloemen met de melding eronder: “Fijne valentijn xx”
HO, Wacht ff, wat gebeurt hier allemaal.❤Super lief.
Ben een beetje flabbergasted hoor, maar echt super cute.
zucht en geniet verder.❤

Wat ga jij doen vanavond?
Heb je een vriend/vriendin als partner waar je iets romantisch mee gaat doen? Of ben je singlelady net als ik en chat je met je stiekeme Valentijn? Of ga je met 2 dozen chocolade zitten huilen bij een serie op Netflix?
Wat je ook gaat doen… Fijne avond.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief